Tűzoltóságról van pár kérdésem. Mik az esélyeim? (részletek lent)
Tűzoltóságnál szeretnék dolgozni, de vannak aggályaim. Diplomám van, igaz társadalomtudománnyal kapcsolatos, szóval ide nem érdekes. Számít-e a diplomám így valamit?
Másik, hátulról hiányzik egy fogam, illetve elől nem állnak szépen egymás mellett de egészségesek. Ez kizáró oknak számít?
Utolsó és legnagyobb talán, hogy egészen lent deréktájon oldalirányú gerincferdülésem van, igaz nagyon enyhén, de kitapintható. Cipekedésben vagy mozgásban nem jelent problémát. Ettől függetlenül ez kizáró oknak minősül?
Tériszonyom nincs, csak természetes mértékű félelmem ha magasan vagyok mindenféle korlát nélkül. Vértől nem iszonyodok, halottól nem tudom, de kibírnám szerintem. Fizikai alkalmassági menne. Nagyon szeretném ezt a munkát, de milyenek így az esélyeim?
Trollokból nem kérek. Fontos számomra ez, szóval légy szíves, aki hülyeséget akar írni, ne tegye.
Nagyon egyszerű a dolog, keresd fel őket,majd ott megmondják!Ha felvesznek, előtte úgyis elküldenek orvosi alkalmasságira!
Bátorság, sok szerencsét!
Igen, a színtévesztés kizáró ok. Ha esetleg olyan kis mértékű, hogy meg tudod csinálni a színtévesztő tesztet, akkor nincs baj szerintem.
Van ennek konkrét neve is, de nem ugrik be, szóval itt egy link amivel ellenőrizheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!