Mikor lesz csillaghullás?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:18
1/8 anonim válasza:
Úgy rémlik, múlt hétvégén volt, lemaradtunk.
2/8 anonim válasza:
Persze még utána is lehet egy darabig, csak ritkább. De lehet hogy rosszul emlékszem az időpontra.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést mert nem voltam biztos benne hogy 11-én vagy 12-én lesz. Mert egyik oldal 11-et írt a másik 12-t.
2009. aug. 11. 20:49
4/8 anonim válasza:
Ma este is lesz. A perseidák meteorrajt láthatod, 10 órátol érdemes megfigyelni, hiszen ekkor már sötét van, és jól megfigyelhetők. Az egész égbolton észrevehető a meteorraj, de a radiáns (kindulási pont) az északi égbolton található.
5/8 anonim válasza:
12.- ére jósolják a meteorraj maximumát, ezért szerepel mindkét dátum.
6/8 anonim válasza:
Ma és holnap este is lesz.
Én ma este 1 óra alatt 10et láttam :)
7/8 A kérdező kommentje:
jó neked mert én csak 1 óra alatt 2-t láttam (11-én)
2009. aug. 12. 11:36
8/8 anonim válasza:
remélem, hogy lesz még ma is, mert tegnap este annyira borús volt az ég, hogy csillagokat alig lehetett látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!