Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan váljak menővé?

Hogyan váljak menővé?

Figyelt kérdés

Szinte belebetegszem abba, hogy nem tartozom az elitek közé. Fogalmam sincs, hogyan legyek én is menő a gimiben... Ha a folyosón sétálok, és szembenézek egy menőbb diákkal, rögtön lenézően bánik velem...

16/L

2012. nov. 2. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legyél ostoba kifent ribi, az a menő most.
2012. nov. 2. 23:19
 2/11 A kérdező kommentje:
esélytelen, de azért köszi.
2012. nov. 2. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Elitek közé. :D

Ha ilyenek az elitek, szerintem beszélj velük cigányul.

2012. nov. 2. 23:22
 4/11 A kérdező kommentje:
:D
2012. nov. 2. 23:31
 5/11 2xSü ***** válasza:

Vegyél iPhone-t.

De mit jelent a menő? Meg tudod fogalmazni? Milyen értéket, ismérveket képvisel ez a fogalom?

2012. nov. 3. 00:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Def.: Márkás ruhákban járó, minden évben fesztiválozó (Volt, Sziget, Novarock, etc.., kitűnő tanuló, egyéniséggel rendelkező egyedek, akik NEM tömegcuccokban futkosnak. (legalábbis az én nézőpontom szerint)
2012. nov. 3. 00:09
 7/11 A kérdező kommentje:
bocs, a zárójelet lehagytam. segáz.
2012. nov. 3. 00:10
 8/11 tetris ***** válasza:

Olyan értelmesen fogalmazol, biztos nem lehetsz egy buta lány. Hidd el nekem, a menőség nem ruházat kérdése. Ebbe miért kellene már belebetegedni? Maradj olyan, amilyen vagy. Kedves, egyszerű, normális, hétköznapi lány. Többre mész ezzel, mintha a ruházatoddal akarnál kitűnni.

És aztán meg abba is gondolj bele, hogy azok a lányok, akiknek divatos ruháik vannak, vajon többet is érnek emberileg emiatt? Ugyan már! Egyszerűen arról van szó, hogy a szüleik jobban keresnek az átlagnál, és így a gyermekük is többet megengedhet magának. De semmi esetre sem értékesebb ettől senki.

A legfőbb érték a szívünkben, és a fejünkben van.

2012. nov. 3. 00:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz senki menő hogy nagyképű vagy lenéz másokat ne akarj közéjük tartozni. Legyél egyedi próbálj meg haverkodni, barátkozni, mindig legyél vidám és segítőkész akkor is ha egy számodra unszimpatikus ember kér segítséget, ne kövesd a divatot öltözz a saját ízlésed szerint. Hidd el ezekkel többre mész ismétlem ne akarj a nagyképű, iphonet nyomkodó senkik közé tartozni. Add önmagad mindig és fogadd meg amit írtam hidd el egy idő után ez csak pozitívan fog visszaköszönni.
2012. nov. 3. 00:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Most nem csupán a kinézetről beszéltem. Írtam, hogy van egyéniségük, hogy jól tanulnak, és hogy merre járnak.. Ez így egyben van meg bennük, és pont így tetszik nekem is.. Hidd el, nem érdekelnek a szép ruhában járó testek. ja, és köszi.
2012. nov. 3. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!