Hogyan váljak menővé?
Szinte belebetegszem abba, hogy nem tartozom az elitek közé. Fogalmam sincs, hogyan legyek én is menő a gimiben... Ha a folyosón sétálok, és szembenézek egy menőbb diákkal, rögtön lenézően bánik velem...
16/L
Elitek közé. :D
Ha ilyenek az elitek, szerintem beszélj velük cigányul.
Vegyél iPhone-t.
De mit jelent a menő? Meg tudod fogalmazni? Milyen értéket, ismérveket képvisel ez a fogalom?
Olyan értelmesen fogalmazol, biztos nem lehetsz egy buta lány. Hidd el nekem, a menőség nem ruházat kérdése. Ebbe miért kellene már belebetegedni? Maradj olyan, amilyen vagy. Kedves, egyszerű, normális, hétköznapi lány. Többre mész ezzel, mintha a ruházatoddal akarnál kitűnni.
És aztán meg abba is gondolj bele, hogy azok a lányok, akiknek divatos ruháik vannak, vajon többet is érnek emberileg emiatt? Ugyan már! Egyszerűen arról van szó, hogy a szüleik jobban keresnek az átlagnál, és így a gyermekük is többet megengedhet magának. De semmi esetre sem értékesebb ettől senki.
A legfőbb érték a szívünkben, és a fejünkben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!