Hogyan tekintsek úgy a szüleimre, hogy mintha ők ne a szüleim lennének?
egy kicsit hülye kérdés,de remélem értitek.se anyukámmal,se apukámmal nem tudok úgy beszélni,mint egy igazi szülő-gyerek kapcsolatban.mindent cikinek tartok előttük,nem merem felválallni a valódi énem,nem merem elmondani a terveimet,ötleteimet.arra jutottam,h ú gykéne rájuk tekintenem,mintha nem is a szüleim lenénnek,csak emberek akikkel együtt élek.hogyan érjem el ezt?
16/l
Ne akard ezt sehogy elérni, inkább adj hálát az égnek, hogy vannak szuleid! Szegény gyerekek, akik az árvaházban élik egész gyermekkorukat, orulnének, ha lenne anyjuk és apjuk!
Figyelj, engem sem értenek meg a szuleim, apámtól már két éve kulon élunk, ne kelljen részleteznem milyen életem volt. Anyámmal élek, mindent meg ad nekem de kozben meg semmit sem ad meg, mert még arra sem méltat, hogy rám figyeljen amikor beszélek hozzá, és mégis anyámnak tartom és szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!