Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sims2-ben hogy lehet egyszerre...

Lili05 kérdése:

Sims2-ben hogy lehet egyszerre táncolni? A rendes tánra gondolok nem a csoportosra.

Figyelt kérdés
Sok videóban láttam hogy egyszerre táncolnak ezt szeretném megtudni hogy csinálják. A válaszokat előre is köszönöm! Kimáljetek ezzel: ,,Fúj Sims" Köszi :)

2012. nov. 2. 14:30
 1/3 anonim válasza:
Letöltenek tánc hackeket, ami olyan mint a pose box, csak tánc mozdulatokat tartalmaz. :)
2012. nov. 22. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! De már nagyjából rájöttem. :D De azért köszi :)
2012. nov. 29. 13:38
 3/3 pipi22 válasza:
rákantintasz a zenelejácóra/vagy amin zene megy és ott lesz hogy egyedül táncoljon eleinte csak lépkedni fog de aztán mér ügyesen fog és aztán hivj oda még sok simet és szép kis tánc lessz / vagy amit mondott az elöttem lévő :)
2013. jún. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!