Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nem tudom eldönteni hogy a...

Ha nem tudom eldönteni hogy a fiúkhoz vonzódom vagy a lányokhoz akkor bisex vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok

2012. nov. 2. 13:08
 1/4 zkriszti3 ***** válasza:
17 évesen még nem biztos.Ez a próbálkozás időszaka.Sokan nem vallják be bizonytalanságukat ebben a korban.Még ne akarjál dönteni,majd kialakul.
2012. nov. 2. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
és körülbelül mikor derül ki? vagy változó?
2012. nov. 2. 15:37
 3/4 zkriszti3 ***** válasza:
Első vagyok. Változó , az érés folyamata megnyúlt.Nincs ezzel semmi gond.
2012. nov. 2. 17:55
 4/4 anonim válasza:

Hello!

2 lehetőség van.

az 1.:Ha van barátod...Ha van akkor beszéld meg vele hogy had probáld ki egyszer egy lánnyal...csak smárolni de ha bevállalós vagy akkor több is lehet.De ha van pasid akkor együttlehetsz egyszerre egy pasival és egy csajjal is,ezt a fiuk legtöbje szereti ha 2 lánnyal csinálhatja.

2. lehetőség:ha nincs pasid, menj el egy klubba vagy keress egy futó kapcsolatot egy fiuval és egy lánnyal is ameik jobban bejön azt az életmódot válaszd.

2013. jan. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!