Mikor és hogyan érdees feltenni egy kérdést?
Észrevettem, hogy nagyon szelektíven válaszolnka a kérdésre, ha valamiben van valami megbotránkoztató 20 perc alatt tizenakárhány választ is kapnak, de ha egy rendes ám fontos kérdést teszek fel akkor 2 óra alatt örülhetek, ha 2-3 válasz érkezik, és ebből talán egy használható a többi trollkodás...
Vagy cska rossz napszakban teszem fel a kérdést? Mikor vnanak itt a legtöbben? Vagy inkább akkor kell amikor kevesen vannak, hogy sokáig az első oldalon maradjon? Hogy vettétek észre?
Őszintén szólva véleménykérő kérdéseimre is nagyon kevesen válaszolnak...és ez szomorú, aztán kiemelem kapok még 1 választ vagy kettőt...de nem igazán jó...
De ha egy 13/l meírja hogy szexelni akar a pasijával hetvenhétezer választ kap... nem akarok direkte provokatív lenni, cska szeretnék választ a kérdéseimre, mi ennek a módja?
Szerintem délután 4-től kezdenek el ide szivárogni az emberek. Olyankor elég sok a válasz és a kérdés. Én próbálok a lehető legtöbb helyre választ írni, főleg a véleménykikérős kérdésekre, de nem mindig tudok hozzá szólni a témához. Ezzel gondolom, más is így van.
Lehet, hogy az a probléma, hogy értelmetlenül fogalmazod meg a kérdést (bocsi nem bunkóságbol írom, mert lehet véletlen meg már amúgy is este van, de elég sok a helyesírási hiba...) és ezért nem tudunk válaszolni.
Egyébként teljesen igazad van, általában a provokatív kérdéseknél van a sok válasz... Meg a trollok is idegesítőek. Ha nem kapsz választ akkor próbáld meg újra kiírni a kérdést egy másik időben. Vagy az is lehet, hogy rossz a kategória és itt nincsen a témához értő ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!