Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én gondolkodok így?

Csak én gondolkodok így?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de manapság (most nézzük a fiatalokat) a legtöbb fiatalnak ugyanolyan az életritmusa. Suli aztán gimi, egyetem (márha egyetem) aztán munka, család, élet aztán vége. Én nem így szeretném. Én nem így akarom, sokan azt mondják, ez hülyeség, nyilván köztetek is lesz olyan, de mindegy. Elvégzem a gimit, aztán szeretnék kalandokat, sok helyen járni, utazni, veszélyes helyzeteket, hegymászás, hajózás, bunji - jumping, állatok... egyszer élünk nem? Nem akarom hülyeségekre (pl.: diszkó, állásinterjúk, shoppingolás) pazarolni az időmet. Én egy kalandos életet szeretnék, egy férjjel és gyerekekkel, és sok-sok extrém dologgal. Én a természetet, a világot, az utazásokat akarom! 15/L... (mondjuk a különcségekkel mindig kitűnök, pl.: nem hallgatok olyan zenét mint a többiek, nincs telefonom, nem nagyon érdekelnek a női cuccok, feleslegesnek tartom, ha az embernek barátja/barátnője van, minek most úgyis szakítanak, nekem egy igazi szerelem kell, meg mindenki agyal, hogy jajj éretségi, jaj felvételi, jaj stb...) beszólásokat nem szeretnék látni, vagy ha mégis, nem veszem magamra

2012. nov. 1. 18:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán hülyeségeket írsz. Gyerek vagy még és úgy is gondolkodsz, hiába akarsz kioktatni.
2012. nov. 1. 19:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Amúgy az utazásők alatt ne azt értsétek, hogy városokba, hanem pl. Ebbemindig belegondolok, hogy mit csinálnek egy sivatagban... Egyszer olvastam, hogy gondold el, mit tennél, ha egy tigris beugrana az ablakodon. Mowt elmondod mit tennél de a pillanat hevében teljes máshogy cselekednél. De ez igaz, mert egyszer elgondoltam, mit tennék, ha egy lódarázs rám szállna. Gondoltam várnom kéne míg elmegy. Egyszer ez megtörtént, nem vártam, hát végülis az volt a szerencsém, hogy Mama nyárijában voltam, ott meg a polcon volt lekvár, ki se kellett bontanom odaszállt
2012. nov. 1. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
És a többi miért zárja ki egymást. Rengetegen vannak kik melóznak és van egy hobbijuk ami mondjuk a bázisugrás.. (ez persze csak egy példa volt.) Azért mert 10 e ember számodra unalmasan éli az életét, neked még nem kell követned őket.
2012. nov. 1. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Én pl: folyton azon agyalok hogy miért nem élünk egy olyan szabad világba ahol ugyan vannak "szabályok" de nem durvák mint most. Ezt úgy értem hogy pl: ha letartóztatnak valakit ebben a világban ahhoz semmi joga sincsen mondjuk a rendőrségnek sőt senkinek! Magáévá tulajdonították az egész bolygót! Tegyük fel MEGVESZEL valamit a boltban de azért miért kell fizetned, dolgoznod? Mikor azt a földből termelték ki és semmi joguk nincs magukévá tulajdonítani, nemde? Szóval ami ezen a bolygón történik az rabszolgaság, szerintem. Remélem megértettetek jó volt ezt így leírni.

Egyébként 15/f :)

2012. nov. 3. 01:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja és, miért pazarolsz el feleslegesen az életedből minimum 18 évet csak arra hogy pl tanulj. Jobban is meg lehetne ezt oldani... de áá... kár volt leírnom ezzel sajnos semmire nem megyek.
2012. nov. 3. 01:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért kedves 15 éves nagyon intellgiens kidfiú, mert ilyen elvekkel bármilyen kancigány vagy 2 méteres kopasz állat vagy bárki bemegy hozzátok, kipakolja a lakást, megerőszakolja anyád, téged is megpakol szárazon, mert végülis mit képzelne a rendőr, hogy letartóztatja, elvágja a torkotok, végülis egyszer élünk, ki kell próbálni és kezicsókolom

Nagyon fingod sincs a világ működéséről...

2012. nov. 3. 01:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Jó azt legalább még én is tudom, miért kell dolgozni... Most azt írtad, kedves 15/f, hogy miért nem adnak mindent ingyen a boltban? Hát az lenne a rabszolgaság, ha mindent ingyen adnának, mert szerinted, aki a földeken dolgozik, oké, megtermeli a mittudomén: búzát, abból a végén lesz pl.: kenyér, és szerinted ki a frész akar fizetés nélkül dolgozni? ha megveszed ingyen a kenyeret, mi jut akkor a boltosnak, aki ott áll egész nap, csakhogy kiszolgáljon téged... neki is lenne jobb dolga :p
2012. nov. 3. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:

11:43

na és mi jut a péknek aki megsüti, és a fuvarozónak aki kiszállítja a boltba???

2012. nov. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!