Mi a véleményetek Nagyivánról ez egy kis falu a Hortobágy közelében?
Figyelt kérdés
szeretnék elmenni oda2012. okt. 31. 17:56
1/3 anonim válasza:
Honnan tudsz a helyről? Merre laksz? Miért szeretnél oda menni? Ismersz ott valakit, vagy csak érdekel a hely? Ha csak érdekel, miért?
Egyébként elég sokat tudnék mesélni Nagyivánról, csak kíváncsi vagyok, hogy miért szeretne bárki is oda menni. :D
2/3 A kérdező kommentje:
állítólag csendes nyugodt hely gyönyörű pusztaság öleli körül azért szeretnék oda menni egy kicsit kikapcsolódni egyébként Budapesten lakom de nem érdekel hogy mien messze van azért szeretnék még mellesleg oda elmenni mikor még nagyon kicsi voltam ott éltünk de én erre nem emlékszem ezért megszeretném látogatni ezt a kis falut
2012. nov. 1. 11:24
3/3 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne eljönnöd ide egyszer. Tényleg jó kis nyugodt hely. Nekem néha már kicsit unalmas is, mivel itt nőttem fel, de azért szeretem. :)
Hátránya, hogy rengeteg itt a pletykás vénasszony, de ha nem akarsz huzamosabb ideig itt tartózkodni, ebből nem lesz problémád, max megbámulnak majd, mert nem ismernek. :D
Akinek nincs megszokva, fura lehet még a trágyaszag. Nem mindig érezni, meg nem mindenhol, de azért előfordul.
Egyébként hány éves vagy? Vannak itt rokonaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!