Hogyan lehet házi készítésű cigarettát készíteni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 10:17
1/1 anonim válasza:
Két lehetőség van:
hüvellyel, vagy cigipapírral
Hüvellyel egyszerűbb. Veszel egy csomag dohányt (ne pipadohányt, és lehetőleg valami jobb minőségűt), cigaretta hüvelyt, és cigaretta töltőt. A töltőbe beleteszed a dohányt és betöltöd vele a hüvelyt. Ki kell tapasztalni, hogy mennyire akarod teletömni a hüvelyt, mert ha túlságosan megtömöd, akkor behorpad a homlokod, olyan erősen kell szívni, ha meg túl laza, akkor nagyon kaparós lesz, hiszen szinte csak a papír ég.
Cigipapírral is lehet, de azt sokan nem tudják megtanulni. Én magamnak kísérleteztem ki annak idelyén, mesteri cigiket tudtam tekerni, de azt le se tudom írni, hogy csináld, mert arra rá kell érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!