SOS! A HYPO hatása mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Hypot használtam, és belement az orromba a szaga... MIKOR FOG ELMÚLNI?2012. okt. 31. 01:42
1/8 anonim válasza:
Te jó ég, belement a szaga? Örülj, hogy még élsz. Le kell váni az orrodat, menj a Sürgősségire!
2/8 A kérdező kommentje:
Jóna csak pillanatra bepánikoltam :DD
úgy látom nem vészes az ügy.
2012. okt. 31. 01:47
3/8 anonim válasza:
Nem vészes, én is erre próbáltam célozni :D
A régi munkahelyemen volt, hogy napi nyolc órában szívtam a hipoból felszabaduló klórgázt, mondjuk fájt is tőle a fejem rendesen, de azért életben maradtam.
4/8 A kérdező kommentje:
És ha az egész lakásnak olyan lett a szaga? :DD
Kissé még tapasztalatlan vagyok a hypoval való "ruhavilágosítás terén".
(Huhh ez csöppet hülyén hangzott dehát kitudja)
2012. okt. 31. 01:55
5/8 anonim válasza:
Hát akkor jó sok hypot használhattál a ruhafehérítéshez, meg miért nem a fürdőszobában bűvészkedtél, aztán becsuktad volna az ajtót, és a lakás többi része kimaradhatott volna a buliból. Így kénytelen leszel szagolni a végeredményt. Végülis légúttisztításnak kicsit radikális, de nagyon hatásos :D
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt érzem, de nem tudom eldönteni, hogy az orromban van-e a hyposzag, vagy mindenhol hmm :D
Amúgy a fürdőszobában csináltam, de az erkélyen lehet jobb lett volna..
2012. okt. 31. 02:24
8/8 A kérdező kommentje:
He-he :DD
2012. okt. 31. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!