Bárki lehet profi póker játékos, csak gyakorlás kérdése?
Szia.
Én anno 16 évesen kezdtem érdeklődni a poker iránt. Először csak játékpénzben toltam online (kamu adatokkal), aztán találtam egy oldalt, hol ingyenes kezdőtöket biztosítanak. Ott megrágtam apu fülét, hogy a nevében kikérhessem. Azt kell tudni az oldalról, hogy jobbnál jobb stratégiai cikkek vannak -lehet ez furcsán hangzik, de a poker jóval több, mint egy "halandó" gondolná- amiket nem vettem figyelembe. Hamar elment az 50 dodó. Utána kezdtem el foglalkozni a cikkekkel bővebben, sajnos. Mire betöltöttem a 18-at, elég nagy passzív tudással rendelkeztem -értsd: nem tudtam használni rendes, pénzes asztaloknál- és megváltás volt mire tényleg használhattam.
Én sepec. általában online játszok, de volt olyan, hogy lementünk élőben is -kelenföld környékén van egy nagyon jó terem- és nem volt ritka, hogy tizen-huszon ezrekkel távoztunk, mert verhető volt az a limit amire beugrottunk.
Ha tényleg érdekel, dobj egy privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!