Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ragasztót használjak...

Milyen ragasztót használjak műsebekhez?

Figyelt kérdés
Halloweeni jelmezhez kéne valamilyen ragasztási módszer műsebek készítéséhez, de nem tudom, hogy mit használjak. Már nincs időm bőrragasztót rendelni, viszont nem tudom, hogy sima ragasztót használhatok e, mert félek, hogy valami káros hatása lehet.

2012. okt. 30. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:

pl: [link]

de van többféle, gyorsan szárad(alkoholos) és olyan mintha fóliát ragasztanál a bőrödre, úgy is tudod lehúzni róla mikor már nem kell

2012. okt. 31. 00:09
 2/7 A kérdező kommentje:

ilyen technikához is tudnám ezt használni?

https://www.youtube.com/watch?v=bgR6ir4nGdU

2012. okt. 31. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:

áááááááá nem lettem rosszul :)

tudnád, de piszok gyorsan kell dolgozni vele, mert gyorsan szárad ... viszont ki kell találnod az anyagokat amit belenyomkodsz

(én a videón latexnak nézem - nem hallgattam, csak néztem így nem tudom, hogy magyarázza-e -, de lehet, hogy hülyeséget mondok)

2012. okt. 31. 00:25
 4/7 A kérdező kommentje:
a nyak és mellkas rész simán papírzsepi zsíkokra tépkedve és úgy felragasztva, több rétegben, azért kérdeztem, mert egyszerű és van itthon ragasztó, de gondolom a technokol és a sulifix nem pont erre van kitalálva :DD
2012. okt. 31. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ja

arra jó ez ... ahogy olvasom olyan mint nekem volt régen, de az istennek nem jut az eszembe annak a neve ... én magamnak álszakállt meg bajuszt ragasztottam azzal, egész bulin kitartott szépen

2012. okt. 31. 00:33
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor kipróbálom ezt, köszönöm szépen :)
2012. okt. 31. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

tapéta ragasztó+ púder+ vörös rúzs

A tapéta ragasztót vizes kézzel seb alakúra formázod. Púderrel vagy por állagú alapozóval test színűre "fested".

Vörös rúzst ecsettel a kis vágásba amit csináltál ( maga a seb)felviszed. ha drámaibb hatást akarsz kelteni akkor vegyél mű vért boltban és a sebbe tegyél vattát. A vattát locsold le művérrel. Egy idő múlva elkezd száradni, leesik és ráncos izének fog kinézni.

2012. okt. 31. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!