Milyen ragasztót használjak műsebekhez?
pl: [link]
de van többféle, gyorsan szárad(alkoholos) és olyan mintha fóliát ragasztanál a bőrödre, úgy is tudod lehúzni róla mikor már nem kell
ilyen technikához is tudnám ezt használni?
áááááááá nem lettem rosszul :)
tudnád, de piszok gyorsan kell dolgozni vele, mert gyorsan szárad ... viszont ki kell találnod az anyagokat amit belenyomkodsz
(én a videón latexnak nézem - nem hallgattam, csak néztem így nem tudom, hogy magyarázza-e -, de lehet, hogy hülyeséget mondok)
hát ja
arra jó ez ... ahogy olvasom olyan mint nekem volt régen, de az istennek nem jut az eszembe annak a neve ... én magamnak álszakállt meg bajuszt ragasztottam azzal, egész bulin kitartott szépen
tapéta ragasztó+ púder+ vörös rúzs
A tapéta ragasztót vizes kézzel seb alakúra formázod. Púderrel vagy por állagú alapozóval test színűre "fested".
Vörös rúzst ecsettel a kis vágásba amit csináltál ( maga a seb)felviszed. ha drámaibb hatást akarsz kelteni akkor vegyél mű vért boltban és a sebbe tegyél vattát. A vattát locsold le művérrel. Egy idő múlva elkezd száradni, leesik és ráncos izének fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!