Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a rajzról?

Figyelt kérdés

[link]

Őszintén írjátok le,mit gondoltok. Egyébként egyáltalán nem tudok rajzolni,szóval nem várok olyat,hogy "hű de csodálatos de szép" :D Csak hogy mi a jó benne,mit fejlesszek még,mennyire béna esetleg stbstb:) Hozzátenném én is tudom néhány hibáját a rajznak,csak érdekel,másoknak mi a feltűnő hiba benne:D Köszii:)

2009. aug. 10. 22:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.

Soha nem tudnék szépen rajzolni, szóval ez a rajz számomra gyönyörű.

xD

2009. aug. 10. 22:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik!!
2009. aug. 10. 22:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nagy tehetség..sőt..soha nem rajzoltam még olyat,amit meg mernék mutatni másoknak:DD ez az egy,ami olyan,hogy esetleg érdemes foglalkoznom vele
2009. aug. 10. 22:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik,így ahogy van!Szeretem az ilyen rajzokat!
2009. aug. 10. 22:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nyilvánvaló, hogy szeretnél megtanulni portrét rajzolni, szerintem keress egy rajztanfolyamot. Őszintén szólva ezzel a technikával nem fogsz semmire menni, ha komolyan gondolod. Ha a családodat akarod megörvendeztetni pár rajzzal, akkor arra jó.

Javaslom, olvasd el ezt a cikket pl.: [link]

Az itt látható kettős rajzokat ha megnézed, kb ott tartasz, ahol a baloldali, és legalább oda kellene eljutnod, mint a jobboldali, bár még ezek is amatőr szintűek.

Megpróbálhatsz pl, nagyon nagy grafikákat lemásolni (persze nem kopírozós technikával), akár többször is. Ott jobban láthatod, hogy bizonyos hatásokat milyen módon lehet elérni. Sok rajz után próbálkozhatsz mondjuk fotóval, aztán mondjuk ugyan azt a személyt egyszer élőben is megpróbálhatnád lerajzolni.

Ez a rajzod nekem olyannak tűnik, mintha egy fotóról próbáltad volna elkapni a lány tekintetét. Nem igazi portré, szinte csak vonalrajz.

2009. aug. 10. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik nagyon. Nem a Szép remények c. filmből való?
2009. aug. 10. 23:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Szép és érdekes. Nem az a tipikus cicababa, mivel az orra hosszabb és a szája nem szimetrikus.
2009. aug. 10. 23:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát szeretnék megtanulni rajzolni,igen:) De nem profi szinten,csak jó lenne,ha nem csak a pont-pont-vesszőcske menne:D ez az első rajzom egy arcról,mert mindig abbahagytam,mivel nem tetszett,nem tudtam lerajzolni,de most próbálkoztam.Köszi a tanácsaidat hosszúválaszoló:)
2009. aug. 10. 23:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy képről rajzoltam valóban,de a tekintete nem hasonlít az alapképre,csak az arc árnyékolását próbáltam ellesni róla,több-kevesebb sikerrel:)
2009. aug. 10. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne szerintem is egy ilyen suli után nézned, mert ha vannak ambícióid akkor ott a helyed,A kézügyességed megvan hozzá!
2009. aug. 10. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!