Igen,akkor megvonják.Közmunkára sem közvetítettek ki?
De én úgy tudom,hogy amint meg lesz a 30 nap,akkor újból igényelheted.
2012. okt. 30. 13:27
2/8 A kérdező kommentje:
nem ez a legfelháboritóbb,hogy erről senki nem szólt nekem,pedig még mint háztartási alkalmazott is bejelenthetett volna anya és akkor nem vonják meg, és akkor ilyenkor mit csináljon az ember ha még azt a keveset is elveszik?
2012. okt. 30. 13:33
3/8 anonim válasza:
Én most intéztem ezeket a dolgokat.Múlthéten kaptam meg a határozatot az önkormányzattól,hogy jogosult leszek a támogatásra.És a határozatban is benne volt kiemelve,h. a felülvizsgálatig meg kell lennie a 30 napnak!De elmondták az önkormányzatban és a munkaügyiben is!Mondjuk tisztában vagyok vele,hogy sajnos nem mindenhol ilyen segítőkészek az emberrel!Én most jól kifogtam az ügyintézőket,tényleg segítőkészek voltak!
Szerintem akkor most regisztráltasd magad háztartási munkásként,hogy minél előbb igényelhesd újra a támogatást!De egyébként egy háztartásban élsz anyukáddal?Mert akkor tudtommal nem jelenthet be háztartási munkásként.
2012. okt. 30. 13:40
4/8 A kérdező kommentje:
értem,és hogy megy ez a regisztráció? akkor hugom aki más háztartásban lakik ő bejelenthet? köszi előre is nagyon
2012. okt. 30. 13:48
5/8 anonim válasza:
Szerintem bejelenthet.Én a Nav honlapján olvastam utána az erre vonatkozó szabályoknak.Igaz,hogy nekem még van időm megszerezni a 30 napot,de ha esetleg nem hívnak be felülvizsgálatig közmunkára vagy más egyéb lehetőségem nem lesz megszerezni a 30 napot,akkor valószínű,h. én is háztartási munkásként fogom.Elküldöm a linket,ott utánaolvashatsz ezzel kapcsolatban mindennek.Benne van az is,hogy hogy működik a regisztráció menete: [link]
2012. okt. 30. 13:56
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen-de akkor szerinted fizetést is mondjon hogy fogok kapni-vagy azt mondja hogy ingyen?
2012. okt. 30. 14:03
7/8 anonim válasza:
Ja,és még annyi,hogy szerintem menj be az önkormányzathoz és próbáld meg őket "kifaggatni" ezekről a dolgokról.Kérdezd meg azt is,h ha meglesz a 30 napod,akkor újból igényelheted-e stb... Mert ahogy észrevettem szeretnek össze-vissza beszélni,minden hol,mást-mást mondanak...-.- Inkább "járj" a nyakukra,minthogy rosszul járj!Én megtanultam,inkább mindennek utánajárok,ha kell 5-ször is bemegyek,utánakérdezek,ha valami nem világos!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!