Mi a véleményetek a Bruni Olimpic 380 gáz, -és riasztó pisztolyról?
Gázriasztó pisztoly vásárlás előtt állok, és ez a tipusú fegyver nagyon megtetszett az alacsony ára, és a forgótáras kialakítás miatt.
Maga a fegyver spiáter anyagból készült. Tárkapacitása 5db 9mm R lőszer. A spiáter anyag mennyire megbízható?
A kérdés adott, várom a válaszotok/véleményetek!
Én azt mondom , hogy a revolver jó önvődelemre viszont 3-4 támadó ellen nem jó a kis tárkapacitás miatt . Viszont a revolver mellett szól , hogy nem fog elakadni mint az öntöltősöknél . Amit az első írt az nagy hülyeség mivel nem fog magától elsülni a fegyver .
De én nem ajánlanám ezt a fegyvert . Mivel a spirálter anyag nem valami világmárka és előbb utóbb meg fogja magát adni . Egyébként azért használják ezt az anyagot mert olcsóbb mint az acél .
Szerintem valami acélból készült pisztolyt vegyél mert azzal biztos nem lesz gondod 1000 lövés után se ( a spiláterből készült pisztolyoknál van olyan ami 500 lövést se bír ki ) és ahogy már írták a német fegyverek valóban kiválóak .
Köszönöm a válaszokat!
Az eddigi válaszok alapján, úgy döntöttem, hogy másik fegyvert fogok venni. Mit ajánlotok? A lényeg az, hogy jó minőségű legyen! Leginkább a revolverek érdekelnek, de nyugodtan írhattok öntöltős marok lőfegyvereket is! :)
Szerintem ezek jó pisztolyok ( bár némelyikben van spiráter de a fő alkatrészeik acél és így tartósabbak ) .
Röhm RG59N
Röhm RG69 N
Röhm RG89N
Weihrauch Arminius HW37
Weihrauch Arminius HW88
Első vagyok.Nem irtam hülyeséget.Ha a kakasára esik,elsülhet.N
"Egyébként azért használják ezt az anyagot mert olcsóbb mint az acél"
Itt te irtál baromságot.Elsősorban azért használnak spiátert hogy ne tudd élesre átbuherálni házilag a gázpisztolyt.
Bocsi most tényleg neked van igazad abban . . Mivel arra a fegyverre írtad és nem a többi revolverre . Más revolvereknél nem igen van ilyen probléma és azokat lehet töltve viselni .
Viszont lehet , hogy az is oka a spiráter használatának az oka amit írtál . De amit írtam az biztosan azért is használják mivel olcsóbb és könnyebb is mint az acél . Így sikerült a törököknek kiszorítani a keserű műveket . Mert ők olcsón elő állítják a spiráter anyagot és így jóval olcsóbban tudták / tudják árulni a fegyvereket és a keserű művek minőségibb fegyvere ez miatt jelentősen hátraszorult . Arról nem is beszélve , hogy elkövették az a hatalmas hibát , hogy eladták a törököknek a szabadalmakat .
A Röhöm RG89N típusú fegyver, nagyon megtetszett!
Köszönöm a válaszod! :)
És ezt a típusú fegyvert hol tudnám megvenni Budapest környékén? (használtat nem szeretnék venni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!