Mit hoz a jövő? Nem tudom, mit várjak a jövőmtől. Tanácstalannak érzem magam.
Figyelt kérdés
Idén kezdtem az egyetemet, és teljesen feje tetejére állt az életem. Sokan töprengtem, hogy mit tanuljak, és nagyon úgy érzem, hogy félreismertem magam, mert amióta elkezdődött, nem találom a helyem. Mintha nem ugyanaz az ember volnék. Egyedül érzem magam, amit eddig az erősségemnek tartottam, már azt is csak megkérdőjelezem. Félek, hogy a szüleim csalódtak bennem, mert nem teljesítek jól. Eddig nem volt gondom a tanulással, de most csak ülök, és semmi motivációt nem érzek arra, hogy tanuljak, és ez az eredményen is látszik. A szüleimmel is egyre több konfliktusom van, a barátaimra nem akarom rátestálni az egészet. Igazából csak szerettem volna elmondani. Félek, hogy elvesztem mindazt amiben hittem, hogy sikeres lehetek és boldog, hogy elérek valamit, lesz mit felmutatnom. Ambiciózus voltam és céltudatos, most meg semmim sem maradt ebből. Hogy lehet ennek véget vetni? Reggelente gyomorgörccsel kelek, és csak arra várok, hogy hazaérjek. Ami csak azért szomorú mert itthon is ezt érzem. Ha valaki elolvassa, köszönöm a figyelmét :)2012. okt. 29. 21:56
1/1 Fanny1885 válasza:
Szia! Előre szólok, ne haragudj, mert nem fog tetszeni amit írok. Én úgy látom, hogy nagyon el vagy foglalva magaddal. Amikor elolvastam azt gondoltam, hogy bele kéne Téged dobni egy tényleg nehéz helyzetbe és azután majd tudnád értékelni a jó sorsodat. Vannak szüleid, barátaid és megengedheted magadnak,h egyetemre járj!!! Szedd össze magad és húzzál bele,visszatekintve ezek lesznek életed legszebb évei. Persze,h ijesztő. Majd megtalálod a helyed, de a leírtak alapján, szerencsés vagy. Nézz körül és látni fogod,mennyi ember van tényleg rossz helyzetbe,de Nálad csak egy pillanatnyi hullámvölgy van. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!