Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a legfiatalabb válaszoló?...

Ki a legfiatalabb válaszoló? Hány éves?

Figyelt kérdés
Én eddig 10 évesnél fiatalabbal nem találkoztam (de lehet az is csak kamuból volt odaírva) Én biztos nem engedném meg egy 10 évesnek, hogy netezzen... főleg nem ilyen oldalon. (nincs gondom a gyk-val, de elég sok itt az elmebeteg...)
2012. okt. 29. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
ÉN! Nemrég voltam 13 hónapos.. Ezt is anyám írja helyettem..
2012. okt. 29. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem , én vagyok, én csak 8 hónap múlva születek meg.

Zigóta Úr

2012. okt. 29. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt egy 9 éves válaszoló kérdése. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3202272-h..

2012. okt. 29. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Koromnál 3 - 4 évvel idősebb vagyok, igazából az iskolában olyan témáim vannak, amiket a többiek nem annyira szeretnek, pl. Oscar gála, Obama, Pápaválasztás stb. Felirattal nézem a Daily Showt, Colbert reportot, Hollywood hírügynökséget, és Dancsó Petit, pegasister vagyok, ezek az okaim arra, hogy miért járok fel ide, és bocsánat a "dicsekvésért". Igen, 10 éves vagyok, lány.
2013. jún. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!