Igaz-e hogyha valaki meghal álmában az a valóságban is meghal?
Figyelt kérdés
Én álmodtam egy nem túl szép álmot, amiben majdnem meghaltunk.2012. okt. 29. 13:44
1/10 A kérdező kommentje:
a kérdésnél a meghal szónál azt akartam írni hogy meghalhat.
2012. okt. 29. 13:47
2/10 anonim válasza:
hát... én már álmodtam olyat, hogy meghaltam. Ez már egy ideje volt és még ÉLEK!!!! :D
3/10 A kérdező kommentje:
Álmodtam már rosszabbakat is, csak valahol olvastam hogy lehetnek olyan álmok amelyek megtörténhetnek.
2012. okt. 29. 13:53
4/10 anonim válasza:
100%-os biztonsággal merem állítani, hogy aki meghal álmában, az meg fog halni. Persze az is, aki nem álmodik ilyesmit. Lehet, hogy csak 70-80 év múlva, de biztosan.
5/10 anonim válasza:
Én olyat olvastam, hogy az ember álmában nem tud meghalni, mivel olyan sokk éri, hogy felébred... Szóval, ha mégis sikerül akkor lehet, hogy tényleg meghal... De nem hinném.
7/10 DeAnn válasza:
Az én egyik barátom például már majdnem meghalt álmában egy párszor. Bár ő nem álmodta azt, hogy meghalt. Egy erős, szorító nyomást érzett a mellkasán és nem tudott mozdulni sem. Aztán felébresztettem mert tökre megijedtem. Aztán volt olyan is, hogy rendesen számolgattam neki a perceket és minden percben felébresztettem.. Akkor is nehezen kelt fel.
8/10 anonim válasza:
Utolsó!
Ha szorító nyomást érzet a mellkasán és alig tudott felébredni,akkor az nagy valószínűséggel alvásparalízis volt,másképpen lidércnyomás.:)
Bár olyan rossz érzés hogy még az ellenségemnek sem kívánnám.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2014. jún. 20. 14:33
10/10 anonim válasza:
Én is álmodtam már sokszor olyat, hogy meghalok, de olyankor felébredek és nagyon gyorsan ver a szívem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!