Mit tegyek? SEGÍTSETEK!
Úgy érzem elrontottam az életem, pedig még igazán fiatal vagyok.
Habár, már az utóbbi 2 évem se volt egy leányálom, de most még rosszabb lett a helyzet.
Arról van szó, hogy elveszítettem egy embert, aki rettentő sokat számított nekem.(ő nevelt fel)
Meghalt, s én a padlóra kerültem. Majd jött valaki, aki kihasználta a helyzetem, s mindenféle dolgokba belerángatott.(mint például a napi szintű alkohol fogyasztás, szex, hazudozás, lopás)
Bár már menekülök tőle, ő üldöz az állítólagos "szerelmével" ami szerintem inkább már csak bosszú.
Menekülök a múltam elől, s előle, de mindig utolér. Azt hajtogassa, ha az övé nem leszek, másé sem lehetek. Félek tőle. Ha nem leszek vele, tönkretesz. Azt mondja elmond mindent a szüleimnek, hogy miket tettem rég, s a mostani barátaimnak, akik gyűlölni fognak emiatt. Esküszöm, még az öngyilkosság is megfordult a fejemben.. Valahogy véget kell vetnem ennek az egész borzalomnak, de nem tudom hogyan. Mit tegyek? Még a barátaimnak sem merem elmondani. Segitség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!