Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek vámpír?

Hogyan lehetek vámpír?

Figyelt kérdés
ténleg érdekelne!hogy lehet átváltozni?érzem hogy más vagyok mint a többiek.mindig kiközösitettek utáltak.nagyon fontos lenne.kösz előre is a norm válaszokat

2012. okt. 28. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
szerintem keresd fel a diliházat.Jah és nagyon sok jó pszihiátert ismerek kell a telefonszámuk?? szerintem ők tudnak segíteni neked...;)
2012. okt. 28. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológushoz menj, ő tud segíteni a társadalomba való beilleszkedésbe. Vámpírok nincsenek vagy ha esetleg még is, akkor sem nagy az esélye, hogy találkozni fogsz velük.
2012. okt. 29. 10:37
 3/13 Nagy Zia ***** válasza:
25%
hány éves vagy?
2012. nov. 18. 07:50
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Keress egy gyülekezetet mert

Léteznek 100%

Mindenki azt hiszi, hogy valami fenomenális valakik akik lefutnak minden élőlényt meg hogy rohadt erősek. pedig nem erről van szó. Ez egy vallás. Voltak, vannak emberek akik élik ezt a vallást. édesanyám szerint az édesapám (aki elhagyott minket) szintén ezt a vallást vallotta. A vallás arról szól, hogy van egy ember aki elmegy egy szertartásra

ott ghoullá avatják és ÁLLATVÉRREL megitatják. és ha az illető elmúlt harminc éves akkor vámpírrá avatják. egy vámpír képességei:

-nincs piszok nagy erő(kiv. a nomádoknál lásd később)

-nem piszok gyorsak

-az érzékszerveik jók(köszönhetően a vérben lévő rengeteg vas miatt

-bőrük sokáig fiatal,de NEM halhatatlanok

(ez is szintén a vasnak köszönhetően)

-nem érzékenyek a napra csak annyi hogy elég hülyén nézne ki ha valaki kiszúrja, hogy nap közben vért iszol

A sima hívők steril vért isznak. (zacskós)a fekete piacon lehet kapni.

(megjegyzés: a vámpírok amíg ghoulok, fogszabályzót viselnek ami megszüntet minden "nyáriszünetet". majd egy fogorvos segítségével kis fogcsiszolóval "megélezik" az első 10 fogukat alul és felül is.)

A komolyabb problémát a nomád hitvallók jelentik. ugyanis vándorolnak és elfogyasztják a háziállatokat. ők rengeteget edzenek(akiket érdekel a kiképzésük annak leírom privátba)ennek köszönhetően erősnek tünnek. a falka tagjai ugyanolyan ruhát és ugyan olyan hajat hordanak+ ugyanúgy vannak elmaszkírozva és mivel falkában támadnak az ember azt hiheti hogy az állatát 1 db "akármi" vitte el és az a valami piszok gyorsan változtatta a helyét. És mivel nem HIDEG a bőrük, ebből következtetve melegvérűek. ami azt jelenti, hogy vérrel nem laknak jól. ezért ez mellett rengeteg... gyümölcsöt és zöldséget esznek. és a sok cukor tartalom ami a gyümölcsökben van egy idő után íny sorvadást okoz (amit egy speciális módszerrel kezelnek így fogaik nem potyognak ki) ezért látszik úgy mintha óriási fogaik lennének. ha egy hívő elveszti a fogait az könyörög hívő társainak, hogy öljék meg őt. Két dologért jár a hívőknek halálbüntetés:

-embert bántanak

-mást esznek az említett táplálékon kívül

Egy hívő SOHA nem léphet ki a gyülekezetből. Ha egy ember megtud róluk valamit akkor 2 választása van:

-halál

-csatlakozik a valláshoz

Én Cipruson élek és nemsokára ha majd betöltöm a 25/f akkor akarok majd jelentkezni ghoulnak(5 év fogszabályzót kibirok). Még 2 év. addig mindenkinek elmondom amit tudok hátha előbb eljönnek hozzám. Itt cipruson él egy nomád hívő csoport, állítólag faterom is velük él. a magasabb fákon állítanak fel maguknak sátrakat. már én is láttam sátormaradványokát. ilyen fura, levél, toll, inda, keverék maradt a helyükön. az elfogyasztott állatot nem hagyják ott a táplálkozás helyén. elégetik az állatokat. akit esetleg érdekel mégvalami az írjon privátba és válaszolok(ha tudok). UI.: az itt élő szövetkezet neve DERL. Ja és ezeket a szánalmas szövegeket hadjátok pls mert a hasam nem bírja, már annyit csapkodtam a röhögéstől. és ha valakit érdekelnés cipruson élek, magyar vagyok, és még rajtunk kívül kb 40 család itt él.

2012. dec. 2. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Na akkor gondolom most téged is kivégeznek......
2012. dec. 2. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
hát eddig nem úgy néz ki! ;)
2012. dec. 3. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Die! Ne kadar biliyor musunuz? Şimdi Katıl Diğerlerini kaybettik olsun!
2012. dec. 3. 19:11
 8/13 anonim válasza:
91%
ne figyelj az 1.kommentelőre !! én az vagyok és imádok az lenni írj majd vissza!!
2012. dec. 8. 17:57
 9/13 Nagy Zia ***** válasza:
67%

Szerintem ne figyelj az előttem íróra! nem az nem léteznek vámpírok! magam is fel akartam őket keresni, de feladtam 13 év után. bejártam egész afrikát és ausztráliát, de semmi! Én tudom milyen az ha különcnek néznek minket!

ez egy igaz történet! 37/Nő

2012. dec. 8. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem akarat kérése,most magamat fogom mintázni:Hogyha halál eset vagy szerelmi bánat miatt rosszul vagy(A többieket meg szard le.Énis ezt teszem.Engem ugyan nem utálnak de én utálom őket)Szóval,a barátaiddal ne foglalkozz.Én pl.ha vagdosom magam mindig megkóstolom a véremet és vagy cukor vagy vas íze van.Ez egy kis önbizalmat ad.Igazi vámpírrá válás nem létezik,ha mégis akkor még nem tudjuk hogy hogyan kell átváltozni,vagy már történt a multban hogy vámpírokkal találoztak csak nem tudjá hogy hogyan kell átváltozni
2015. jan. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!