Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szavaz Zámbó Krisztiánra?!...

Ki szavaz Zámbó Krisztiánra?! És miért?!?

Figyelt kérdés

Énekelni nem tud,hangja nincs(hallása se ha nem hallja milyen rossz...)

Esnek ki nála a jobb énekesek ő meg megy tovább és azt hiszi magáról,hogy milyen...jó vagy nem tudom...

Ès mielőtt jönne valaki azzal,hogy csináljak jobbat...

nem nem tudok mert nincs hozzá hangom

De én ezt tudom magamról és nem megyek el énekelni swhova mert nincs hangom...

2012. okt. 27. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Győzike és a papa között félúton van. Mindkettő megélt a hangjából. Amikor a papa fejében villámlátogatást tett egy lövedék, egy tini meggyilkolta maga-magát. Ehhez képest egy tehetségtelen fiúra leadott szavazat…
2012. okt. 27. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
na azért jobb mint az Uhrin Benedek bácsi:))
2012. okt. 27. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Béni bácsinál Győzike is jobb. Uhrin Benedek története sok szempontból tanulságos. Én sokkal többre tartom, mint azokat, akik egy rakás pénzt szedtek ki a zsebéből, s hülyét csináltak belőle. De ez nem ide tartozik.
2012. okt. 27. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert egyszer megszerették. Ami fontosabb, mint hogy éppen hogy énekel, bíznak benne, és ez a mentorokra is igaz, egy ideig biztosan.
2012. okt. 27. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Majd 2023-ban egy negyed órára el fog sötétednki az RTL, mert kiderül, hogy nem is szavazott rá senki, csak a technika ördöge vagy nórija megviccelte a számolószerkezetet.
2012. okt. 27. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
De kik szerették meg és miért?
2012. okt. 27. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
300+++ Ft ért ki az az idióta aki szavaz???
2012. okt. 28. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Előttem szóló: hát azok, akik itt sorra lehúzzák a válaszokat. Vannak bőven, elhiheted.
2012. okt. 28. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
A Jimmy fanok.
2012. okt. 28. 23:43
 10/11 anonim válasza:
ezt én se értem, mert aki szerette az apját, annak valószínűleg van hallása, ergo azt is hallania kéne, hogy ő milyen szörnyű. szóval hogy is van ez?
2012. nov. 15. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!