Hogy találjak magamnak jó (írói) álnevet?
Figyelt kérdés
Annyira jó álnevei vannak egyes blog íróknak, de én egyszerűen nem tudom, mi alapján válasszak ilyen álnevet. Valami tipp?2012. okt. 27. 11:19
1/3 anonim válasza:
Valami olyan legyen ami közel áll a személyiségedhez. Én úgy választottam, hogy fogtam egy fogalomtárt (ugye abba idegen szavak vannak, főleg latin) és olvastam a jelentésüket. Amelyik jelentése tetszett vagy éppen rám illet azt a fogalmat jobban megnéztem és gondolkoztam hogy lehetne átalakítani olyanra, hogy a lényeg maradjon és könnyem megjegyezhető legyen.
Ha találtál egy jót és komolyan gondolod az írást akkor megéri levédetni.
Itt sok hasznos infót találsz az 'íráshoz' (többek között a név levédéséről is)
2/3 anonim válasza:
Hát én nem akarlak megbántani, de ha ennyi kreativitás sincs benned, akkor hagyd ezt az írás dolgot szerintem XD
3/3 A kérdező kommentje:
Elsõ: nagyon szépen köszönöm
Második: ha nem szóltál volna, azt jobban értékelem :D :S
2012. okt. 27. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!