Miért olyan büdös a cukorgyár?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 20:52
1/2 anonim válasza:
Mert a cukorrépában rengeteg szervesanyag fehérje van amit el kell távolítani és a melegítésnél ezek részben reakcióba lépnek a mésszel pld amivel a legtöbb fehérjét eltávolítják.A nem teljesen tisztított cukor is büdös kicsit.
2/2 anonim válasza:
Relatív, hogy kinek mi a büdös. Szerintem nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!