Hova címezzem, hogy meg is kapja a csomagot?
Nem tudom a címzettem címét, (nem is akarom) de el kéne juttatnom hozzá a csomagomat. De van az iskolájának címe! Na, jó, megcímzem a suli címére, de az hogy jut el hozzá?
(Bocsi, nem tudom mennyire lett érthető a kérdésem. Valami olyasmi a lényege, hogy az ő nevét írjam rá, és alá a suliét?)
Add fel november 6.-án:ha levél elsőbbséggel(2 kilóig mehet)
ha csomag időgarantáltan.
Így november 7.-én megpróbálják kézbesíteni.De az iskolák nem szoktak foglalkozni a tanulók küldeményeivel (max. a dolgozóikéval) sőt jogilag át sem vehetik-egy 'normális' postás át sem adja a portásnak-a diákot ugye nem keresheti teremről-teremre szóval szerintem csüt.-vagy pénteken vissza is kézbesítik neked a cuccot...
Időgarantált csomag. A feladási nap utáni első vagy második munkanapon kézbesítik. Feladó kell, mert ha nem írod rá és nem találják a címzettet, akkor mi lesz a csomaggal?
És igen, inkább haza kéne küldeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!