Miért jó az hogy sokan egy csomó embert bejelölnek, vagy bejelöltetik magukat a My Vipen vagy az iwiwen?
Figyelt kérdés
Azt nem hiszem el hogy valakinek akár több ezer ismerőse is lehet. Vagy az ciki ha valakinek csak pár van,vagy csak annyi amennyit személyesen is ismer? Engem nem zavar,csak kíváncsi vagyok.2009. aug. 9. 21:46
1/8 anonim válasza:
Minél több ismerősöd van, annál híresebbnek tűnsz. Ha valakinek kevés ismerőse van, népszerűtlennek tűnhet, akit alig ismer valakit.
2/8 anonim válasza:
Ezt mindenki maga dönti el kit akar látni az ismerősei között.
Nekem is van olyan akit nem ismerek személyesen, csak látásból, de szimpi úyhogy bejelöltem vagy elfogadtam a jelölését
3/8 anonim válasza:
Szerintem az már valami verseny,a "megmutatom milyen népszerű vagyok" című rész.Ebben speciel én nem veszek részt,ejtek rá hogy ki mit gondol a pár tízes nagyságrendű valóban ismerőseimről,nincs emiatt önértékelési zavarom,sem kissebbségi érzésem :) tartom inkább szánalmasnak a több százas,több ezres "ismit",akik 90%-áról azt se tudják ki fia borja :D
4/8 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok,de mindenkinek szíve joga. Az viszont szerintem durva hogy a név alá beírják "JELŐLJ",főleg a My Vipen látok ilyet.
2009. aug. 9. 22:31
5/8 anonim válasza:
kb 800-1000 ismerős felett már feltűnési viszketegség szerintem :D ne is beszéljünk arról, hogy minden második fiatal leányzó majdnemhogy pucéran látható a képein. és minden 3-nak portfóliója is van. :D
6/8 anonim válasza:
Gőzöm sincs... én olyan furán érzem magam, ha bejelölök valakit.. :D ez is érdekes mondjuk asszem ...
Olyan még nem volt, hogy vkit visszautasítottam volna.
Valahogy nem érzem magam kevesebbnek, és imádom, hogy vágom, hogy kik az ismerőseim.
7/8 anonim válasza:
nekem kb. 600 ismerősöm van, ebből olyan 50et nem ismerek , a többieket igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!