<Cuki> kérdése:
Mi a teendő? Posta
Figyelt kérdés
akkor, ha feladtam egy csomagot postán, amit még levélnek tudtam úgymond címezni, elsőbbségivel Angliába, és még múlt hétfőn, viszont még mindig nem ért oda. Sajnos a számlát is elhagytam róla. Lehetséges, hogy még oda ér? Honnan tudom ha visszaküldik nekem? Kihozzák házhoz?2012. okt. 25. 20:48
1/4 anonim válasza:
Csak várni tudsz. Amúgy ez még nem aggasztó időtartam.
A számla hiába lenne meg, semmit se érne. Csak akkor lenne nyomon követhető, ha ajánlva küldted volna. Az viszont plusz 700 forint, amit gondolom nem vettél igénybe.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak kicsit aggaszt,mert már oda kellett volna érnie,hát legfeljebb,valahogy visszaküldik
2012. okt. 25. 20:59
3/4 anonim válasza:
De miért küldenék vissza? Azt akkor teszik, ha a cím nem létezik. Szoktam vásárolni Angliából és hiába elsőbbségi meg airmail, néha 3 hétig is eltart mire ideér. Szóval visszafelé is lehet hasonló lassúság, főleg év vége felé torlódnak a küldemények, a karácsony közeledtével.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudtam,igazából még sosem küldtem semmit postán,és nem vagyok tisztában még ilyen dolgokkal
2012. okt. 25. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!