Szeretnék infókat kérni a magyar börtönökről. Milyen is úgy igazából?
Figyelt kérdés
Azon kezdtem gondolkozni hogy milyen lehet a börtön. Szal ott nem kell csinálni semmit? Egy szobába vagy van egy tv-d meg olvashatsz konyveket és ennyi? Minden nap kapsz kaját, fürdés stb..?2009. aug. 9. 16:47
1/3 anonim válasza:
6nm-en vannak négyen,de mivel 120 százalékban túl vannak telitve akár többen is. Annyi kaját kapsz, hogy ne halj éhen, fürödni azok fürödhetnek minden nap, akik dolgozók. Még valami? Szerintem ne akard megtudni :-D
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! Személyes élményeket is irna valaki pls? és van olyan h kedvezményt kapsz pl: lehet 1 ágyas szobád mm ugy hogy az ügyvéd elintézi a biroságon.És ugy ott nincs olyan h mint a szokésbe a Zsebes, tele bu@zikkal meg minden?!
2009. aug. 9. 23:12
3/3 anonim válasza:
A Sopron melletti börtönben jártam, mint turista. Hetente egyszer mehetnek zuhanyozni, ha dolgozók akkor 5x hetente. Egy-két személyes szobák vannak, nincs tv, nincs telefon. Ha jól viselkedsz kaphatsz kedvezményeket, pénzt amit az ottani boltban költhetsz el. Havonta egyszer látogathatnak.
De a "kedvencem": Ha verekedsz bezárnak meztelenül a gumiszobába. Előírás szerint max. 15percre és világosban hagynak, hogy lássák mit művelsz. Gyakorlatilag az egyik börtönőr beterelt minket majd megkérdezte, hogy kipróbáljuk e sötétben....Gyanítom, hogy ált. lekapcsolják a lámpát és otthagynak vergődni egy napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!