Elkurvult csajok, ténleg most ezek a menők?
Én inkább úgy fogalmaznék hogy elk*rvult társadalom
Ugyanúgy a férfiak is megérik a pénzüket
Mit látunk?
Sok agyon sminkelt r*bancot olyan öltözékben amiben mindenük kilátszik,velük szemben pedig divatmajom beképzelt csicskákat(akik férfinak nevezik magukat) akiknek 500 kg zselé van a fejükön,fülbevaló,tetkó stb
Ezekre az emberekre jellemző hogy iszonyat buták,nincs erkölcsük,tahóksemmiről nem lehet velük értelmesen elbeszélgetni kivéve az X Faktorról,ha tényleg ez a jövő nemzedéke akkor itt súlyos gondok fognak adódni
Én is pont 24 vagyok csak fiúba,őszintén szólva én jobban szerettem volna a 80-as években fiatalnak lenni
Miért?
Akkoriban több volt az emberekben az erkölcs,ott FÉRFIAK voltak nem pedig ilyen látens b*zik,a nők pedig NŐK voltak nem pedig ilyen plázacicák meg műbabák.Az az időszak teljesen más volt,más kultúra,a filmeknek is jobb hangulatuk volt(mondjuk ez nem tudom hogy jön ide :D) tehát szerintem a normális emberekhez az az idő passzol nem ez,kész szégyen ami itt megy,akkor inkább maradok szingli és kétszínű barátok sem kellenek,ez esetben a magányt választom.Ami még elszomorít hogy a szeretet az abszolút a háttérbe szorul
Tudom hogy ez nem ide illik... de nem értem hogy a "24/L"
mit jelent? :D pls irjátok meg, mert ezt sok kérdésnél látom, és nem értem mit jelent.
19:48
használd a fejedben lévő káposztalét, és rájössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!