Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy kb.40 000 lakosú...

Ha egy kb.40 000 lakosú városba küldök egy levelet, de csak a címzett nevét tudom és az irányítószámot, akkor meg fogja kapni?

Figyelt kérdés
Nem egy túl gyakori név,szerintem nincs is több ilyen nevezetű ember abban a városban.
2012. okt. 23. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem
2012. okt. 23. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Apukám a postán dolgozik, az ilyen leveleket kapásból visszaküldik "címzett ismeretlen" felirattal.
2012. okt. 23. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én postás vagyok, igaz csak kb. 10000 lakosú városban, és ha ritka névről van szó, pl. Kiskovácsi Tihamér, szóval olyan akiből egy van, ott kivisszük annak az egy ilyen nevűnek, akkor is ha csak név van rajta, de ha Kiss Istvánnak szól, akkor megy vissza a feladónak azzal hogy a cím elégtelen. szóval ha nem túl gyakori név, akkor elképzelhető hogy kiviszik neki.
2012. okt. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!