Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért gunyosan...

Egyes emberek miért gunyosan válaszolnak?

Figyelt kérdés

Már többször megfigyeltem,hogyha valaki feltesz egy kérdést,arra rögtön jönnek a gunyos megjegyzések.Miért?Akkor inkább ne is irjon semmit. Tegnap én is igy jártam

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Tudom hogy nem egy világmegválto kérdés,de engem tényleg érdekel. És azok mitöl "jobb" kérdések hogy: Rámnézett a barátom,lehetek terhes???

2009. aug. 9. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

semmi gúnyt nem tudtam felfedezni. volt benne humor meg eltérő vélemény.

mi ezzel a gond?

szerintem a humor nagyon fontos az életünkben :)

2009. aug. 9. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert ezen az oldalon vezetik le a feszültséget a gúnyos hozzászólásaikkal. Néha engem is idegesít, amikor egy normális kérdést írok, és csak kapom a szemétkedő, és vicceskedő beszólásokat. De ha mindenki csak hasznos, és tökéletes válaszokat írna, akkor előbb utóbb nagyon unalmas lenne ez az oldal.
2009. aug. 9. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos alapjáratba is nagyon szarkasztikus és ironikus vagyok, itt sincs másképp.
2009. aug. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!