Új vagyok itt, miért jó itt elrejteni a nevet a kérdéseknél, válaszoknál?
Ez eredetileg anonim oldal, sokan ezért (is) irnak ide.
SOk embernek van olyan kérdése, aminél kinos lenne, ha kiderülne, hogy ö irta. Ha úgy állitja be, hogy látsszon az azonositóneve, akkor még könnyebben ki tudná valaki deriteni, hogy ki is az illetö.
Nekem is azért nincs kinn a nevem, mert több olyan kérdést tettem fel, ami a családra vonatkozik, EGY kérdésböl nem lehet még rájönni, hogy kikröl van szó, de ha több alapján már igen.
Mert a látszat csal. Ha megnézed a létrejött tartalmat, akkor ez egy fórumnak, vagy lassított csevegőszobának néz ki. De meghatározása szerint nem az.
Elvileg minden kérdésnek így kellene kinéznie:
> Értelmes kérdés
> Értelmes válasz
Hogy teljesen tiszta legyen: Egy válasz.
Tegyünk egy próbát!
===
Miért vannak itt elrejtve a nevek a kérdésnél és válasznál?
---
Azért, mert a kérdés és az arra adott válasz közérdekű. A kérdés nem csak a kérdező számára lehet fontos, mint ahogyan a válasz sem. Így mint a kérdező, mint a válaszoló személye – még nick szinten is – érdektelen.
===
És ezzel kész is lenne.
Az olyan beírások, mint az első is (Mert csak) nem ide valók. Nem lenne helye semmiféle vitának sem. De ez csak úgy lenne megvalósítható, ha bárki kérdezhetne, de választ csak a témában jártas szakember adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!