Szép neveket keresek. Ajánlanál?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hívjam majd a kisbabámat, ezért egy ranglistát szeretnék készíteni a nevekből. Kérlek, írd le a kedvenc lány és fiúneveidet, mindegy, mennyi! Sokat segítenél!:-)2009. aug. 8. 21:59
31/45 gyumike válasza:
Szerintem mindenképpen gondolj arra, hogy a születendő gyermeked egy egész életen át fogja a nevét viselni (hacsak persze nem változtatja meg) de szerintem fontos, hogy a névnek legyen valami története.. vagy jelentése, és akkor majd mondhatod a kicsinek, hogy ez a név egy fontos tulajdonsággal bír... nekem egyébként a Benjamin név nagyon tetszik.. úgy tudom a jelentése Isten ajándéka...
33/45 anonim válasza:
22:09 pontosan ugyanez! Mintha én írtam volna. Sokkoló :)
Lány: Kincső, Kamilla, Csillag
Fiú: Bálint, Máté
Jó Babázást!, és remélem időben ki tudjátok választani a legjobb nevet a kicsinek.
34/45 anonim válasza:
Leanynevek: Andrea, Orsolya, Eva, Katinka
Fiunevek: Botond, Zoltan, Lorant, Tamas, Bence, Balazs
35/45 anonim válasza:
Szerintem ezek nagyon szép nevek:
Lány: Lia, Edina, Hanna, Lilla
Fiú: Nimród, Zalán, Benjámin, Máté, Milán, Dávid
39/45 anonim válasza:
Hello....én Hanna vagyok....sztem szép név de ha vmi egyedit akarsz akkor lány:Gvendolin, Gréta , Denise... fiú:Álmos többnemjut eszembe:)
40/45 anonim válasza:
Izadóra, Kira, Hanna, Bettina, Ramóna, Lia
Máté, Balázs, Zoltán, Dominik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!