2éve unkanélküli vok nem vok bejelentve a munkanélkülibe sem mivel fekete munkáőm van de atb t nem fizettem. Most szeretném ezt hogy tehetem meg? és az elözö 2 évet nem kel kifizetni? Ert nem fogom tudni. Vki igy irta le nekem:
Figyelt kérdés
először írnod kell egy kérelmet a tb-nek hogy te ezt akarod fizetni és hogy saját magad akarod feladni postán vagy ahogy gondolod átutalással és majd ők küldenek egy nyilatkozatot amit ki kell töltened és vissza küldeni nekik majd ők erre fognak válaszolni és csak utána tudod majd elkezdeni fizetni.2012. okt. 22. 10:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!