Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » My Vip vagy iwiw? Miért?

My Vip vagy iwiw? Miért?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 18:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az iwiw sokkal jobb, myvipet nem szeretem, mert naponta 20-an jelölnek be. Mi ebben az elvezet?
2009. aug. 8. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
66%

Iwiw.

My Vipen több a ribi, meg gagyibb.

2009. aug. 8. 20:02
 23/27 anonim ***** válasza:
myvip.. az iwiw áttekinthetetlen, lassú...meg ha vkinek a képeit akarod megnézni, katt a nevére, aztán a képre, majd egy albumra, megint egy képre..meg nincs felül az a képsor, hogy tudjam, milyen kép jön, vagy átmehessek másikra stb... :)
2009. aug. 9. 01:04
 24/27 anonim ***** válasza:
47%

Szeritem a myVIP leginkább 12-15 éves csitrik gyülekezete, ami arra jó, hogy odaírhasd a barátnőd képe alá, hogy "jaj de cuky vagy szerizlek(L)" és akkor cserébe ő is odaírja a te képed alá. Meg aztán egyáltalán nincs szabályozva a meghívók küldése, szóval sokkal nagyobb a káosz, úgy érzem...

Viszont az iWiW ennél sokkal kultúráltabb, és áttekinthetőbb is...

Szóval iWiW! :D

2009. aug. 9. 11:15
 25/27 anonim ***** válasza:
myVIP
2009. aug. 18. 11:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Ember föggő.A tizenévesek myvip pártik,felnőttek pedig inkább iwiw.
2010. febr. 14. 10:39
 27/27 anonim válasza:
Szerintem iwiw,mert a myvip regisztrálja,hogy mikor kinek nézted meg az adatlapját... ,amúgy én is fent vagyok mindkettőn,de kezdek Facebook párti lenni,mert ott nem tudják megnézni az adatlapomat vadidegenek csak ismerősök ha úgy állítom be és szerintem ez tök jó.
2010. márc. 19. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!