13 éves vagyok és tegnap szivtam 10 szálat meg mais de most probálok nem szivni. Pár nap után kivánni fogom a cigit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:52
2/6 anonim válasza:
Ilyen nincs!
Ez csak kamu lehet...
3/6 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége...
De csak rajtad múlik hogy engedsz-e a vágynak vagy erős leszel. Nem akarlak bántani, de miért cigizel? Csúnya, büdös és egészségtelen szokás, nehogy rászokj, mert utána már nem lesz visszaút...Amúgy fiú vagy vagy lány?
4/6 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu?most volt buli és akk elszivtunk 2-en egy dobozal mi ebbe kamu?:D 3. válaszolonak: nemtudom csak buli volt azt jolesett és kész.....am fiu vagyok
2012. okt. 22. 10:37
5/6 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor szeretettel ajánlom Ráth-Vég István: Az emberi butaság c. könyvét.
6/6 A kérdező kommentje:
majd belenézek de kérdezem hogy kivánni fogom majd vagy mit fogok érezni?és hány nap után?
2012. okt. 22. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!