Hogyan rajzoljak portrét?
Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok ilyen téren,de szeretném megtanulni.Portrét szeretnék csinálni,mondjuk sztárokról.2009. aug. 8. 16:36
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Az elméleteket nagyjából elmagyarázhatom, ha szeretnéd. Írj privátot, mert most nincs időm, de elfelejteni sem akarom... :)
Viszont azért arra ne számíts, hogy elsőre profi portrét készítesz, sokat-sokat kell gyakorolni. :)
3/8 anonim válasza:
Lényeg hogy ahogy látod.Olyan vonalakat húzz ahogy látod. Lényeg hogy ne törölj ha rosszul húztad a vonalat,Hanem húzz eg másikat ugyanoda. Lehet hogy elsőre hüjén hangzik de igy kell. TÉNYLEG. Vedd úgy mint ha egy egyszerű tárgy lenne.
4/8 anonim válasza:
Harmadik: Azért nem. Nem vonalakkal rajzolunk, hanem tónusokkal és árnyékokkal. Csak a vázlat vonalas.
A második voltam.
5/8 anonim válasza:
1. vagyok
Szerintem próbáld ki, amit írtam, ha kell segítek valahonnan letölteni, csak küldj egy e-mailt.
Ez a tanfolyama:
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kell túnusokkal rajzolni, mindenkinek más a stílusa, osztálytársam például csak vonalakkal rajzol, és azzal is "alkotja meg" a tónust. Nem szereti a sfumatot.
7/8 anonim válasza:
Rajzolni nem lehet csak úgy megtanulni, ahhoz veleszületett tehetségének kell lennie az embernek. Úgyhogy kár ezen rúgózni.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon nemtudtam rajzolni..és megvettem a "jobb agyféltekés rajzolás"című könyvet,és ma már bárkit lerajzolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!