Te mit gondolsz? Narusaku vagy Naruhina lesz a felállások szerint?
Egyértelmű hogy NaruSaku lesz és remélem hogy az lesz.. hogy miért 3 indok is van.
1 a Road The ninja narusakuról szól.
2 a mangába minató megkérdezi narutót amikór gyógyítja hogy ő a barátnője-e és naruto azt mondja "hát ő izé mondhatjuk vagy valami ilyesmit. + Minató mondja hogy a Sakura hasonlít Kushinara
3 a NaruSaku páros hasonlit a KushiMina-párosra
egyáltalán nem egyértelmű, hogy NaruSaku lesz :DD ez csak a sakurafanok álma.
1.a road to ninja nem a narusakuról szól, hanem arról, hogy naruto milyen életet élne, ha élnének a szülei. az egyetlen "moment" az az volt, hogy elkapta sakurat (húha). kb az összes movieban elkap egy csajt, akkor azokkal mi lesz? és amúgy is csak egy movie! mi van ha következő meg hinataról szól? mert ahogy olvastam van esély rá. ^^
2.amint írtad, nem valami nagy erős választ adott naruto. csak poén volt. még mindig :D már jó páran leírták.
3.kushinara sakura csak az agresszióban hasonlít. persze, hogy az anyja úgy értette, hogy keress magadnak olyan barátnőt, aki agresszív mint én. ugye ? -.-" (remélem a szarkazmus érted). egyáltalán nem hasonlít a páros :D ugyebár kushina nem szeretett mást minaton kívül és nem is verte őt. és semmi gond, hogy 100 fejezettel (a manga időszámítása alapján, max pár napja) gondolt sakura úgy sasukere mint a szerelmére, nem narutora.
komolyan néha nem tudom, hogy kik olvassák a mangát.
én egyik párosnak se szurkolok, nem akarom egyiket se, de ha narusaku lenne (mert olyan hülye lenne épp kishi), akkor borzalmas lesz a vége :D ráadásul ha ezek után hinatat visszautasítaná naruto, hááát... a tanulság kb egyenlő lenne a .... inkább nem mondok erre jelzőt, mert túl csúnya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!