Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történhet ha ezt csinálom?

Mi történhet ha ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Van egy arab pasim, akihez kimennék Algériába. Viszont félek, mert nemtudom, hogyha netán oda kerülne a sor, hogy megüt, és én kivédem+visszaütök (mert karatézok) akkor arra van e büntetés ? Esetleg halálra ítélhetnek ez miatt ? Légyszi segítsetek !
2012. okt. 20. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te bolond vagy ha kimész oda, ráadásul egyedül. Ott nem tudsz segítséget kérni senkitől ha probléma van, na meg ha már most azon gondolkodsz, hogy mi lesz ha megüt, az már régen rossz... maradj csak itthon és keress itthon magadnak egy pasit aki szeret téged.:)

Nem tudhatod, hogy az a csávó csak megjátssza magát vagy sem, ha kimész lehet hogy eladja a vesédet, megerőszakol, elad téged 20 kecskéért, vagy ilyesmi. NE MENJ ODA

2012. okt. 20. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se menj oda semmi képen.
2012. okt. 20. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
*képpen
2012. okt. 20. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha boldogok vagytok együtt,te szereted őt és ő is téged,akkor ne hagyd el,de ne menj vele ki.Miért ne élhetnétek itt Magyarországon is?Ha szeret téged elfogadja a döntésedet hogy itt marad veled ebben az országban.Ha mégis kimész akkor az ottani szabályok,kultúra vonatkozik rád is,az ottani szokásokat kell elfogadnod.

Én a helyedben nem mennék ki.

2012. okt. 20. 18:53
 5/5 annamaria7 válasza:
azért az egy dolog hogy azt mondják hogy ''a szerelem ellenáll a távolságnak'' de ez már sok xd meg ha egyből arra gondolsz hogy mi lenne ha megütne?! akkor már nem is szereted annyira hogy elmenj hozzá
2012. okt. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!