Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Wii tulajdonosok meg vannak...

Wii tulajdonosok meg vannak elégedve a Wii-vel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1: Megvagytok vele elégedve?

2: Meddig lesz rá még játék?

3: Lesz még rá Mario?

Én azért vettem Wii-t mert nem szeretem a mai játékokat...Nem szeretem az akció,véres játékokat.Manapság szinte csak COD,Killzone stb..létezik a mai fiatalságnak,és nem becsülik meg a régi jó öreg vízvezeték szerelőt(tisztelet a kivételnek)

Mit gondoltok?

2012. okt. 19. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:

16/F

én önként választottam ezt (ps3 és xbox is lehetett volna)

és én teljesen meg vagyok elégedve, hát szerintem ha kijön a wii u nem lesz túl sok új játék rá. én szeretem a mai játékokkat CoD, Battlefield stb de jó csak ilyennek játszani mert megunja az ember vagy nem tudom

2012. okt. 20. 08:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát kér,hogy valószínű,hogy nem lesz sok játék rá...

Mikor kijött a ps3.még évek után is jött játék ps2-re.

WII U még nincs,de már most lassabban jönnek. Nem értem A NINTENDO-t!

2012. okt. 20. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én meg vagyok elégedve, a kezdetek óta van és kijátszottuk már szegény konzolnak a lelkét is. Szerintem jó sokáig lesznek még játékok, hisz folyamatosan jönnek ki. Most kb. 800 játékom van, de nincs is időm követni az újdnságokat... Pláne annyit játszani.

Nem lesz elhanyagolva egy olyan konzol amiből már sok tízmilliót eladtak!

2012. okt. 21. 13:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én gyárilag veszem őket. De már alig jön jó játék....
2012. okt. 26. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!