Most megpróbálok aludni egy kicsit. írnál nekem valamit meglepetésnek holnapra mire megnézem ezt a kérdést?
Figyelt kérdés
csak egy átlagos srác vagyok az unalmasabb fajtából. de bármilyen írásnak örülni fogok mert tudom hogy az én kérdésemre érkezett2009. aug. 8. 02:51
2/11 anonim válasza:
háát remélem jól aludtál meglepi boldog szülinapot!!(persze nem tudom mikor van a szülcsi napod de jól hangzik)
3/11 anonim válasza:
Szep napot kivanok, es egy csodas hetveget! :)
4/11 anonim válasza:
Szia!
Jó reggelt és szép napot!Teljen jól a nyár további része:)
puszi^^
6/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. aug. 8. 10:47
7/11 A kérdező kommentje:
pussssz:)
2009. aug. 8. 10:47
8/11 anonim válasza:
Szóval ennyire nincs válasz a kérdésekre hog ymár bárminak örülünk?
Nézzd meg a nyakad nem harapott-e meg éjjel egy vámpír! :)
9/11 A kérdező kommentje:
nemnem tuti. körberaktam az ágyam fokhagymával:)
2009. aug. 8. 13:51
10/11 gyumike válasza:
Tudom nem most tetted fel a kérdést.. na de ez mekkora meglepetés hogy most írok :) minden estre így ismeretlenül, szeretnek neked sok sikert kívánni az élethez, és hogy nagyon légy boldog.. !! :) gondolom az ilyen kedves megjegyzéseknek mindenki örül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!