Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik név gyerekesebb:...

Melyik név gyerekesebb: Fanni, Barbi, Kitti?

Figyelt kérdés
Ezek közül egyik a nevem,és utálom,mert szerintem írtó gyerekes,és a nevem hallatán egy hisztis plázacicát képzelnek el.De ha megismernek,rájönnek,hogy nem vagyok olyan(sőt,elég komoly vagyok)
2012. okt. 19. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek közül Fanni és Kitti keresztnév/utónév (kinek hogy tetszik), Barbi egy nem túl kellemes beceneve a Barbarára. Én csak a Barbit érzem idétlennek, de ennek a baba az oka. Barbara (Borbála) becézése lehet Barbus, Barácska, Babika, Babóka, Barabella, Babita is. Nekem egyik sem tetszik.

(Van néhány név, ami szerintem úgy jó, ahogy van. Becézéssel csak rontani lehet.) A Barbara jelentése barbár/idegen nő.

2012. okt. 19. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Talán a Kitti(remélem nem találtam telibe).
2012. okt. 19. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm, a plázacica szó miatt, ha jól sejtem Barbi vagy :) Igen, ennek a névnek van nagyon plázás beütése. De ha pl bemutatkozik az illető Barbara néven, akkor mindjárt másabb hatást kelt sztem :) Am' sztem egyikkel sincs gáz :)
2012. okt. 19. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen...Barbi.Sajnos mindenki így hív,és tényleg írtó idétlen.De fura lenne a családtagjaimtól a Barbara,csak a suliba hívott így néhány tanár.Viszont a munkahelyemen is "Barbiznak" Öreg koromba még idétlenebb lesz,dehát ez van.
2012. okt. 19. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 55 évesen Pisti vagyok sokaknak. Nem szeretem, de még mindig jobb, mint a Pityu. Ne haragudj nagyon a Barbira. Ha nagyon zavar, két dolgot tehetsz. Illetve én ebből a kettőből választanék. Vagy játssz rá, vagy legyél anti-Barbi. Persze ezt leírni semmi, megvalósítani nem könnyű. Meg nem is biztos, hogy kell.
2012. okt. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!