Jár nekem az árvaellátás?
Figyelt kérdés
Magántanulóként tanulok,mert született egy kisbabám és ezért nem tudok bejárni,de vizsgázni járok. Megszüntették az árvaellátásomat pedig többször is megkérdeztük hogy jár e és mindig azt mondták hogy "persze hogy jár" Még a baba tervezésekor is kérdeztük. Szerintetek jár vagy nem jár? Mindenhol mást mondanak és már nem tudom eldönteni... Segítsetek! Köszönöm2012. okt. 18. 19:38
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom hogy az árvaellátás csak nappalin jár.Mivel nem nappalin jársz tovább,
2/2 anonim válasza:
Szóval(véletlenül elküldtem,bocsi),mivel nem nappalin jársz tovább,olyan mint ha estin csinálnád és arra se jár az árvaellátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!