Miért hiszi azt sok ember, hogy a Vera és a Veronika ugyanaz?
Figyelt kérdés
utálom ha valaki azt mondja nekem h Vera és ha szólok hogy az Veronika akkor azt mondják hogy az ugyanaz -.- xD2012. okt. 18. 15:22
1/9 anonim válasza:
Talán mert Vera a Veronika egyik beceneve? ^.-
2/9 A kérdező kommentje:
ezt nem tudtam de akkor is 2 külön név
2012. okt. 18. 15:57
4/9 A kérdező kommentje:
sehogy
én nem is szeretem ha becézgetnek :) de mindig mondják hogy olyan hosszú és kéne egy rövidebb becenév
tudnátok valamit ajánlani? :)xD
2012. okt. 18. 19:31
5/9 anonim válasza:
Máshogy nagyon nem lehet.
Az én nevem sem becézhető, mert Gábor vagyok, de örülök is neki, hogy nem becéznek, mint egy 5 évest.
6/9 anonim válasza:
Mert tényleg ugyanaz.
Én is Veronika vagyok, verának szólítanak, nem szeretem, de ez van. Szeritnem szép nevem van (halleluja), de a Vera az olyan wháá.. xd na értesz. Nem? xd
7/9 anonim válasza:
Hülyeség, hogy máshogy nem lehet becézni, ezer beceneve van. Veron, Veni, Roni, Veve, Veru.
Én is Veronika vagyok, de senki sem hív Verának, mert nem szeretem és kikérem magamnak.
Mellesleg, a Vera a Veronika név önnálósult beceneve. Ma már simán ez is adható névnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!