Hogyan szerezzek zenét?
Figyelt kérdés
Nem nagy műről volna szó , csak valami egyszerűről ...
De képtelen vagyok kiagyalni egy dallamot ... és ha leülök a zongorához tiszta ideg vagyok ...
Olyanok segítsége kéne akik értenek hozzá ...
Köszönöm !
2012. okt. 18. 00:00
2/7 A kérdező kommentje:
Köszke :)
2012. okt. 18. 00:55
3/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen csak nyomkodnád a billentyűket, és ha kijött valami jó, megpróbálnád újra ugyanazt lejátszani, és akkor leírnád, hogy hanyadik billentyű volt vagy szolmizációt vagy valami, azután egyre többet eljátszanád, és közben ráénekelgetnél dolgokat?
Nem értek amúgy hozzá:S:D:D
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy menne ... de idegbajt kapok amint leülök játszani ... idegesítem saját magamat is :D
2012. okt. 18. 01:12
6/7 anonim válasza:
Hát ez ilyen dolog... el kell kezdeni valahogy, az elsőnek főleg nem kell remekműnek lennie. Minden műnél könnyebb lesz valamivel a zeneszerzés. Ezt fejleszteni kell, meglátod, egyre jobb lesz. Én a Finale-t ajánlom
7/7 anonim válasza:
miért akarsz zenét írni, ha nem megy? ne eröltesd, ha nincs hozzá ihlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!