Tudtok olyan animét ajánlani amiben harc és szerelem is van?
Pont az SAOt akartam írni :D
Ha nem baj, hogy elég durva, akkor a Basilisket ajánlanám.
Köszi a segítséget! :)
A Basilisket nemigazán az én stílusom.
A Mirai Nikki az egész jo. :)
( bár a csaj egy kicsit rémisztő xD )
Köszi szépen. :)
A code geass-en kívül mindegyiket láttam de azért jó h irtad mert lehet h megint kedvem támad megnézni őket :)
Próbáld ki a Code Geass-t , mérföldekkel jobb a Saonál.
De ha nagyon SAO hoz akarsz hasonlitani ott a .hack//Roots és a mozifilme , ami bár a ps2es játékhoz képest hiányos lett nagyon , de a sao ln adaptált vérző storyjánál sokkal jobb , ugyanúgy 1 mmorpg-ben jácódik , ráadásul az fsz az elején még normális , a mozifilmre 1 badass csávó lessz!
vagy pl :
Inuyasha
Tsubasa Chronicle
Chrno Crusade
Rurouni Kenshin
Berserk
Hayate no Gotoku!
Macross
Macross Frontier
Elfen Lied / Elég véres /
Mirai Nikki /egyik legjobb ilyen , ráadásul yuno valami eszeveszett jó kari :D/
Shakugan No Shana
Zero no Tsukaima
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd
Medaka Box & Medaka Box Abnormal /első évada 6-8részig unalmas volt , de a vége és a most futó 2.évad eleje nekem baromira bejön/
Accel World
Freezing
Bakuman /Itt nem konkrét harcról van szó , de 1 baromi jó anime , most indult a 3.évada/
Nurarihyon no Mago /főleg a 2.évada jó/
Steins;Gate /itt se konkrét harc van , itt az idővel harcol Okarin/
Claymore
Deadman Wonderland
Mnemosyne /Yuri szóval van benne leszbikus "akció" nem is egyszer , ezis 1 érdekes és véres anime/
Itsuka Tenma no Kuro Usagi
Sousei no Aquarion & Aquarion Evol /egyik legjobb "harcolj a szerelmedért" törénet, az első évad nekem jobbn tetszett , ezt ha nézed úgy nézd hogy az első évad előtt nézd meg a 2ével későbbi MOZIFILMjét!/
Sora no Otoshimono
Sora no Otoshimono: Forte
Sekirei
Sekirei Pure Engagement
Kampfer
Dance in the Vampire Bund
Bakemonogatari & Nisemonogatari /ezt csak akkor nézd meg ha elmúltál 20 és érdekelnek a misztikus esetek , 20 alatt lehet unalmasnak tartod ,szerintem jó volt!/
Dog Days & Dog Days' /noobfight + fanservice az egész , egyszer meglehet nézni!/
Rosario + Vampire & Rosario + Vampire CAPU 2 /ezis egyszer nézös , amúgy nekem tetszett 2évada jobb/
Blood +
Ano Natsu de Matteru /nem konkrét harc van , a szerelmükért harcolnak!/
Ha nem lesz elég még irok szólj!
Köszi! :)
Hát ez több volt mint eléd . xd
Te aztán nagyon informált vagy. :o :)
Am a Bakemonogatari-t már kétszer láttam és nekem nagyon tettszett :D
( pedig még messze vok a 20-tól ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!