Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tehetem pénz nélkül...

Hogy tehetem pénz nélkül népszerűbbé a hírdetéseimet? Gyorsba elkéne adnom egy pár dolgot!

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
mit??
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat az lemaradt hogy az Apródon lettek meghírdetve!
 3/10 A kérdező kommentje:
cdk könyvek meg egy mp4 lejátszó
2012. okt. 17. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
link mindről lehet hogy érdekel
2012. okt. 17. 18:02
 5/10 A kérdező kommentje:
rendben :)
2012. okt. 17. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
ment privibe itt a link csomag
2012. okt. 17. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:
nos érdekel valamelyik?
2012. okt. 17. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogyan? Kreatívan. Tele van a net ingyenes lehetőségekkel.

Gondolom, már fel vannak töltve a nagyobb aukciós oldalakra, vatera, teszvesz, zsibvásár stb. Ezeket a linkeket kell minél több helyre kitenned.

Pl. click exchange oldalakon is találkoztam már ilyen hirdetéssel. Ez ingyenes, abból áll, hogy regisztrálsz egy oldalon, megnézed más emberek weboldalait, ezért kapsz pontokat, amiket elkölthetsz arra, hogy más nézze meg a te linkjeidet. Lehet ezekkel olyat is csinálni, hogy idegen emberekkel kiteteted a facebookjukra a linket, és hátha az ő ismerőseiket érdekelni fogják a cuccaid.

Itt van egy pár magyar click exchange oldal:

[link]

Vagy ingyenes apróhirdetéseket adsz fel, ilyen oldalt google-val találsz rengeteget. Olyanra is tedd fel, ami nem a lakóhelyed szerinti, hátha valaki vállalja a postát, vagy el tud menni érte személyesen.

Ha van facebookod vagy valami más közösségi oldalon fent vagy, akkor ott lépj be ilyen bolhapiacos csoportokba és postold ki, amiket el szeretnél adni!

2012. okt. 18. 11:59
 9/10 A kérdező kommentje:
nincsenek fenn az aukciós oldalakon csak az apródón és mért nincs? mert nincs bankszámlaszámom
2012. okt. 18. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Az apróhirdetés linkjével is megcsinálhatod ugyanezeket, amiket írtam.
2012. okt. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!