Szombaton is jár a postás? És vasárnap?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 13:01
1/6 anonim válasza:
Felénk (Kistarcsán) szombaton és vasárnap is találtam már levelet a postaládában, ami előző nap még nem volt ott. Úgyhogy erre igen, amúgy nem túl jellemző.
2/6 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor csomagot lehet feladni jó sok pénzért idő garantáltan, szombati kézbesítéssel... és akkor megy a postás autó, de lehet, hogy nem jól tudom.
3/6 anonim válasza:
van amit nem a postás kézbesít,(pl.villanyszámla)azért lehet vasárnap is..nálunk csak szombaton.
4/6 anonim válasza:
Akkor jár, ha a szerencsétlenre akkora területet osztottak, hogy képtelen egy nap lezavarni, vagy annyi levél jött hogy fizikailag képtelenség kivinni, és hogy hétfőn nehogy elússzon akkor is megy amikor csak tud hogy kihordja a szaros képeslapjaitokat meg névreszóló reklámszemeteteket a házszám és postaláda nélküli címeitekre..
Mindezt bruttó 75 ezer ft havifizetésért!!!
- egy népkedvelő postás.
5/6 anonim válasza:
kedves utolsó, senki nem mondta hogy legyél postás.
6/6 anonim válasza:
A rühes köcsög nem hozta a évekig a csekkeket a 15. kerületben pedig megérdeklődtem és azt mondták kiküldték a postának.Csak a súlyadó az internet és kötelező biztosítás nem érkezett meg soha a Nyírpalota 79 ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!