Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb város a...

Melyik a legjobb város a három közzül? Lent.

Figyelt kérdés

Miskolc,Nyíregyháza vagy Debrecen

Hová lenne érdemesebb költözni a három város közzül?

2012. okt. 16. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Azért Debrecen, mert:

Debrecenbe kéne menni,

pulykakakast kéne venni.

Vigyázz kocsis, lyukas a kas,

kiugrik a pulykakakas.

2013. febr. 24. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt tényleg hozzá kell tenni, hogy a Tiszántúlon; Borsodban, Hajdúban, Szabolcsban, Békésben, stb, sokkal nyitottabb, kedvesebb, segítőkészebb emberek vannak, azokon a környékeken lelhetsz igaz és örök barátokra. A Dunántúl lehet kulturáltabb, magasabb életszínvonalú, de a frászt kaptam attól a rengeteg alakoskodó, nagyarcú, prosztó, pökhendi, bunkó újgazdag hülyegyerektől, akár Pesten és környékén, akár Győr környékén, akik mellett simán feldobhatod a pacskert az utcán.
2013. máj. 21. 20:39
 13/21 anonim ***** válasza:
43%

A kérdés az volt, hogy melyiket a 3 közül?

Én mindenképp Debrecent javasolnám, mert léptékében elég nagy ahhoz hogy a kisvárosias dolgok elkerüljék, de nem elég nagy ahhoz, hogy lélektelenné váljon.

Jó az egyeteme, igen nagy élet van, és piszok nagy lehetőség a működő repülőtér. Mondom ezt miskolci ként: naponta nézem, hogy mennek a gépek Debrecen felé mert itt kezdenek ereszkedni, és el tudom képzelni, hogy egy ilyen lehetőség (adottság) mennyit jelenthet. A nyíregyháziaktól az állatkertjüket irigylem nagyon. Miskolcon szép a környék, de különben - sajnos - a 3 közül ez a leglepusztultabb.

Nagyon sok szempontot végig gondolva: szerintem költözz Debrecenbe! (azt azért megírhattad volna hogy milyen területen dolgozol vagy akarsz dolgozni, mert lehet hogy akkor mást javasolnék!)

2013. máj. 21. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Miskolc,azon belül a festői szépségű Vasgyár,vagy akár a Tetemvár és környéke,az Avas,Számozott utcák,Újgyőri főtér(csak ajánlanitudom)
2014. jún. 28. 08:58
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy írtam Debrecent, hogy a három közül egyik városban sem voltam.
2014. jún. 28. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
#14 válaszadó! Te nem vagy normális!! xd
2014. jún. 28. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Akkor lehet válaszolni, ha mindhárom várost belakta az ember!

Én ezen túl vagyok.

1 Debrecen

2 Nyíregyháza

3 Miskolc

Szerintem.

A sok agyhalott dunántúli meg pesti rajongónak csak annyit: olvassák el a kérdést, aztán hintsék a port!

2014. jún. 28. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
#16-os,a #14. dislike-olt :)
2014. jún. 28. 19:05
 19/21 anonim ***** válasza:
14%
A sok "agy halott" Dunántúl és Pest "rajongó" elolvasta a kérdést, és arra jutott, hogy egyik sem... ez is egy válasz lehetőség. A három város közül még Debrecen csak-csak elmegy, bár szerintem, azt az egy főterét leszámítva egy nagyon csúnya, sivár és semmitmondó város, az emberek pedig iszonyat rátartiak és karót nyeltek. Miskolc és Nyíregy pedig szót sem érdemel... De ami a legfőbb, hogy munkalehetőségek terén egyiket sem lehet összehasonlítani az Észak-Dunántúllal és pláne Pesttel. Emberileg sem... személy szerint még Debrecenben éltem a falra másztam a kelet magyarországi emberek jó részének a suttyóságától, beszélni nem tudásától (megnyomott "thé betű", ó helyet "aú", az artikulálás teljes hiánya, stb.), vezetni nem tudásától, csiga lassú mentalitásától, begyepesedett gondolkodásától, stb. Kelet-Magyarországra történelmileg a polgárosulatlanság a jellemző és ez a mai napig érezteti a hatását.
2014. jún. 28. 19:24
 20/21 anonim ***** válasza:
16%
Én Nyíregyen nőttem fel, Debrecenben végeztem az egyetemet, és jelenleg Budapesten élek. Azt kell, hogy írjam, hogy elszomorít az a tudat, hogy nem kerültem évekkel hamarabb fel a fővárosba, mert minden egyes perc, amit Kelet-Magyarországon töltöttem elvesztegetett idő volt. Ha a régiót röviden és tömören jellemeznem kell, akkor a legjobb megfogalmazás az, hogy; A NAGY SEMMI! Amit az utolsó ír az emberekről teljesen igaz. Egy átlag szakmunkás pesti sokkal jobban tisztában van a dolgokkal, sokkal életrevalóbb, rugalmasabb, nyitottabb a világra, mint egy átlag diplomás szabolcsi, aki az orra hegyén túl már nem lát semmit.
2014. júl. 7. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!