Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez szellem vagy csak fura dolgok?

Ez szellem vagy csak fura dolgok?

Figyelt kérdés
Este nem szeretek a lakásban mászkálni mégha anyám is itthon van mert mindig úgy érzem hogy követ egy szellem és ilyen kor kicsit gyorsabban lépkedek és amikor egyedül vagyok itthon és csak az én szobámba ég a villany és máshol sötét van akkor is megilyedek mindig! 22 óra felé mindig hallok fura hangokat hallok és recseg a padló, a bazi nagy plazma tv és a szekrény! Már mindenhol érzem a szellemek jelenlétét! Ez egy szellem? Ha igen mit tegyek hogy abbahagyja ezt?
2009. aug. 7. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Önmagában a recsegések nem jelentik azt hogy szellem van, az a kérdés, hogy csak a sötétben és éjszaka vannak-e ezek a furi zajok, vagy napközben is hallod tapasztalod őket. Lehet hogy csak a fantáziád játszik veled, és nem bebizonyított, elfogadott tény hogy léteznek egyáltalán szellemek! Esetleg utána nézhetnél az előző lakóknak van-e olyan aki meghalt és lehet oka kísérteni/vagy netán a te ismerőseid közül van-e olyan aki téged kísérthet vmilyen okból (nem csak rossz értelemben). Ezek után akár meg is lehet idézni, gondolom mlliófajta könyv van ami erről szól! Sikeres szelleműzést:-)
2009. aug. 7. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:

nálam is minden este 23 órától recseg a tv,a monitor,a szekrény és a padló is

de én már megszoktam együtt élni ezzel.

lehet hogy szellem mert nagyim mellettem halt meg és lehet itt van...nem tudom...minden esetre érdekes...

kiskoromban miután meghalt a nagyim én is éreztem hogy követnek sőt a hangját is hallottam...elmondtam anyumnak ő mondta hogy tanuljak meg ezzel együtt élni,mert sokáig igy lesz még a halála után!nem hallom már a hangját,viszont tényleg minden este recseg minden...félelmetes,de már megszoktam ugy érzem

2009. aug. 7. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is recseg a tv-s szekrény, mert nem bírja el a régi tévét,ami néha szintén recseg. nálam szőnyeg van és én is szoktam lépteket hallani, de nem szellem, abban biztos vagyok, már egy ideje nem zavar, arra gondolok, hogy legrosszabb esetben sem tud bántani.
2009. aug. 7. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nappal is vannak ilyen, zajok, de éjszaka a nagyobb csend miatt feltűnőbbek, és ugye a sötétben könyebb odaképzelni alakokat, mint fényes nappal.
2009. aug. 7. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Előtte szólóval egyet érek! Nálam is mindig recseg a padló,tv,számítógép és én is úgy érzem hogy követnek és figyelnek de sztem is csak a fantáziánk csinálja ezt! Néha mikor alszom vagyis csak próbálok elaludni akkor érzem valakinek a leheletét a bőrömön. De biztos ezt is csak beképzelem! fantázia!:D Sztem nem szellem!
2009. aug. 7. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak egyszer hallottál valami ártalmatlan zajt, és a többit a képzeleted fűzte hozzá. A félelem egy idő után paranoiává is alakulhat...
2009. okt. 24. 11:48
 7/7 anonim válasza:
Fura hangok és recsegés, még nem tulajdonítható kizárólag a szellemeknek. Általában a lakásban változó hőmérsékletkülönbség okozza ezeket a zajokat. A szellemek másféle 'jeleket' adnának.
2009. okt. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!